divendres, 18 de març del 2011

AUDICIONS MUSICALS

Aquesta setmana, tots els nens i nenes de l'escola, des dels més petits de P3 fins als més grans de 6è., podrem gaudir d'una audició musical a l'Auditori .

Els alumnes de Parvulari cantaran moltes cançons tradicionals catalanes amb el deliciós espectacle musical TRINCO TRINCO del grup Samfaina de Colors


Els alumnes de cicle Inicial gaudirem del conte MIL COLORS HI POTS POSAR en el que podrem escoltar un grup de rock amb la bateria, el teclat, la guitarra elèctrica, el baix elèctric i les veus dels cantants. A la classe ja hem escoltat la cançó VOLDRIA i la cançó d'en KIMBA. Aquí les teniu: Als alumnes de cicle Mitjà ens explicaran la història del BLUES i dels seus intèrprets, aquella gent que cantava mentre treballava a les plantacions de cotó . La BigMama ens canta aquí la cançó: "La vida és ara i aquí" . I ens fixem amb els instruments característics del blues: la veu, la guitarra i l'harmònica:
I els alumnes de Cicle Superior cantarem i ballarem al ritme trepidant de la música d'ÀFRIKA D'IVORI. Veurem al natural i escoltarem en directe els instruments africans: Djembé, Dum-dum. Balafó, Kar, Kalú, Shekeré... Aquí teniu aquests grans artistes, per començar-vos a ambientar:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada