divendres, 22 d’abril del 2011

HEU SENTIT COM PLOU ?

Escolteu com la coral PERPETUUM JAZZILE d'Eslovènia reprodueix amb les seves percussions particulars , sense l'ajuda de cap instrument, tots els sons d'una tempesta, des que comencen a caure les primeres gotes, fins que cau un gran ruixat i es desfermen els trons.
Si tanqueu els ulls, us semblarà que plou i trona de debò.
I això és possible perquè els cantaires sincronitzen a la perfecció tots els moviments que fan amb els dits, les mans, les cuixes, els peus, la veu...
Aquesta imitació de la pluja i de la tormenta és la introducció de la seva versió del tema 'ÀFRICA', una cançó molt coneguda del grup de rock Toto , que va tenir molt d'èxit als anys '80 del segle passat . Aquesta banda dels Estats Units és reconeguda arreu per la seva habilitat en combinar diferents estils musicals com el blues, el rock, el pop, el jazz, el funk... L'any 2008 es va dissoldre. L'any passat, però, va fer una petita gira per Europa per recollir diners per a ajudar a restablir la malaltia de dos dels seus components. Sembla que aquest any hi tornaran, amb les mateixes intencions.
Si només voleu sentir la pluja i la tormenta, podeu visualitzar-ho aquí.



si a més a més d'escoltar la pluja i els trons voleu escoltar tot el tema d'ÀFRICA, endavant !
Val la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada