diumenge, 23 de setembre del 2012

Per als qui aprenen a tocar la FLAUTA DOLÇA

A la nostra escola de 'La Vila', els alumnes de 3r de Primària aquest curs començaran a aprendre a tocar la FLAUTA DOLÇA. Estan molt il·lusionats i molt il·lusionades.
Les primeres lliçons, però, són les més difícils: agafar bé la flauta, que no caigui, tapar bé els forats, no bufar ni massa fort ni massa fluix, tenir cura de la flauta, tenir cura de la seva neteja...
Per a tots i totes, per als que aquest curs en començaran a aprendre , per als qui ja en saben una mica i per als que aviat ja en seran virtuosos...un conte !
El conte de 'EL FLAUTISTA D'HAMELIN'. 
És una llegenda documentada pels germans Grimm que explica una història misteriosa que va passar a la ciutat d'Hamelin, a Alemanya, el 26 de juny de 1284. 
Benvinguts a Hamelin!...
Tot va començar una nit fosca de fa uns quants anys. Rates vingudes de no se sap on van envair la ciutat: n'hi havia centenars.  Què dic centenars, milers, potser milions de rates. Tot n'era ple, Hamelin estava infectat de rates!
 
Quan sapigueu ben bé el conte, el podeu seguir, sense text. Fixeu-vos en les suggerents músiques de fons que l'il·lustren.

Apa, flautistes... que tingueu un bon curs ! 
Benvinguts ! Benvingudes !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada